Borsodi Sörgyár

A sörgyár fejlődése alapítása óta töretlen, amit az állandó újításoknak, az előremutató technológiák alkalmazásának, valamint kiváló minőségű, megújulni képes termékpalettájának köszönhet. A sörök gondosan válogatott alapanyagokból, több évtizedes sörfőzői tapasztalattal készülnek a tökéletes eredmény érdekében.

 Tudta-e, hogy a Borsodi Sörgyár

  • 1973-ban alakult?
  • elsőként dobott piacra magyar alkoholmentes sört?
  • elsőként kezdett el KEG hordót használni?
  • elsőként vezette be a hazai dobozos sört?
  • elsőként vezette be a hazai ízesített sör kategóriát,  a Friss termékcsaládot?

Fontos állomások a Borsodi történetében

Széleskörű, változatos portfólió hazánk egyik legnépszerűbb söre, a Borsodi mellett

Friss hírek és események

A Staropramen születésnapját ünnepelte a világ

A Staropramen 150-ik évfordulóját a legendás sör szülőhelyén ünnepelték. Szeptember 12-én a Staropramen 150. születésnapjának egész éves ünneplése ért tetőpontjára Prága szívében, a Smíchov negyedben található sörfőzdében. A világ minden tájáról, több mint 1300 vendég gyűlt össze a márka 150 évvel ezelőtti alapításának helyszínén.

Határtalan termelés a fenntarthatóság jegyében

Évi ötszázmillió korsó kiváló minőségű sör gyártása és regionális szinten is jelentős vállalattá válás. Ez a Borsodi Sörgyár célkitűzése az elkövetkezendő évekre – derült ki a sörgyártó eseményén, ahol átadták a bőcsi üzem új doboztöltősorát, valamint bemutatták az első Fenntarthatósági Jelentésüket is.

Új év, megújult csomagolás a Borsoditól

Nagy lendülettel indítja az újévet a Borsodi Sörgyár. A Borsodi Szituk platform tavalyi elindítása, valamint a vállalati arculat megújítását követően az idei év első felében a Borsodi márka termékei is új csomagolást kapnak.

Megnézem a friss híreket