Hírek


 

 

Kérjük, hogy a híreket ne ossza meg 18 év alattiakkal.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen honlap használata során a Molson Coors Brewing Company weboldal használati feltételei szintén alkalmazandók; kérjük, hogy ezek megismeréséhez kattintson a linkre.

Határtalan termelés a fenntarthatóság jegyében

június 14, 2019
Évi ötszázmillió korsó kiváló minőségű sör gyártása és regionális szinten is jelentős vállalattá válás. Ez a Borsodi Sörgyár célkitűzése az elkövetkezendő évekre – derült ki a sörgyártó eseményén, ahol átadták a bőcsi üzem új doboztöltősorát, valamint bemutatták az első Fenntarthatósági Jelentésüket is.

Új év, megújult csomagolás a Borsoditól

február 11, 2019

Nagy lendülettel indítja az újévet a Borsodi Sörgyár. A Borsodi Szituk platform tavalyi elindítása, valamint a vállalati arculat megújítását követően az idei év első felében a Borsodi márka termékei is új csomagolást kapnak.

Mozgalmas év és megújult vállalati arculat a Borsodinál

december 1, 2018
Sikeres évet zár a Borsodi, ami biztos alapot nyújt a jövő építéséhez – derült ki a sörgyár évzáró háttérbeszélgetésén.  Az egyik legnagyobb hazai sörgyártó beszámolt arról, hogy amellett, hogy az idei évben sikerült a piaci átlagot meghaladó mértékben növelni eladásait, az idén elindított fejlesztéseknek köszönhetően a Borsodi Sörgyár bőcsi üzemének kapacitása várhatóan több mint harmadával bővülhet. További változás a sörgyár életében, hogy 2019-et már megújult arculattal várják.

Új kreatív és BTL ügynökséget választott a Borsodi Sörgyár

május 3, 2018
Több hónapos és több körös kiválasztási folyamatot követően megtalálta új kreatív, illetve BTL ügynökségi partnerét a Borsodi Sörgyár. Az idei nyári szezonban már a MITO, valamint a Roxer támogatja a negyvenöt éves sörgyár marketingkommunikációját.

Mesteri húzással lepi meg a sörkedvelőket a 45 éves Borsodi

március 29, 2018
Április elejétől országszerte kapható a Borsodi Sörgyár legújabb különlegessége, a Borsodi Mester. Az új termék Németh András, a vállalat sörfőző mesterének egyedi receptúrája alapján készült a cég fennállásának 45. évfordulója alkalmából. 

Új marketing igazgató érkezett a Borsodihoz

március 12, 2018
Új marketing igazgatót nevezett ki a Borsodi Sörgyár Juhász Péter Tibor személyében. A szakember több mint 15 éves marketing szakmai tapasztalattal és számos hazai, valamint nemzetközi díj tulajdonosaként érkezik az idén 45 éves sörgyárhoz.