Hírek


 

 

Kérjük, hogy a híreket ne ossza meg 18 év alattiakkal.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen honlap használata során a Molson Coors Brewing Company weboldal használati feltételei szintén alkalmazandók; kérjük, hogy ezek megismeréséhez kattintson a linkre.

Közösen a miskolci központi kórházért

szeptember 27, 2019
A Borsodi Sörgyár dolgozói szeptemberben ismét önkéntes munkát vállaltak a mára hagyománnyá vált fenntarthatósági hónap keretein belül. Idén ősszel Miskolcon, a megyei központi kórház udvarát varázsolták szebbé. A sörgyár a Molson Coors Csoport tagjaként a vállalati stratégiai program keretein belül több millió forintos támogatással és önkéntes fizikai munkával járult hozzá a kórház szebbé tételéhez.

A Staropramen születésnapját ünnepelte a világ

szeptember 12, 2019

A Staropramen 150-ik évfordulóját a legendás sör szülőhelyén ünnepelték. Szeptember 12-én a Staropramen 150. születésnapjának egész éves ünneplése ért tetőpontjára Prága szívében, a Smíchov negyedben található sörfőzdében. A világ minden tájáról, több mint 1300 vendég gyűlt össze a márka 150 évvel ezelőtti alapításának helyszínén.

Határtalan termelés a fenntarthatóság jegyében

június 14, 2019
Évi ötszázmillió korsó kiváló minőségű sör gyártása és regionális szinten is jelentős vállalattá válás. Ez a Borsodi Sörgyár célkitűzése az elkövetkezendő évekre – derült ki a sörgyártó eseményén, ahol átadták a bőcsi üzem új doboztöltősorát, valamint bemutatták az első Fenntarthatósági Jelentésüket is.

Új év, megújult csomagolás a Borsoditól

február 11, 2019

Nagy lendülettel indítja az újévet a Borsodi Sörgyár. A Borsodi Szituk platform tavalyi elindítása, valamint a vállalati arculat megújítását követően az idei év első felében a Borsodi márka termékei is új csomagolást kapnak.

Mozgalmas év és megújult vállalati arculat a Borsodinál

december 1, 2018
Sikeres évet zár a Borsodi, ami biztos alapot nyújt a jövő építéséhez – derült ki a sörgyár évzáró háttérbeszélgetésén.  Az egyik legnagyobb hazai sörgyártó beszámolt arról, hogy amellett, hogy az idei évben sikerült a piaci átlagot meghaladó mértékben növelni eladásait, az idén elindított fejlesztéseknek köszönhetően a Borsodi Sörgyár bőcsi üzemének kapacitása várhatóan több mint harmadával bővülhet. További változás a sörgyár életében, hogy 2019-et már megújult arculattal várják.

Új kreatív és BTL ügynökséget választott a Borsodi Sörgyár

május 3, 2018
Több hónapos és több körös kiválasztási folyamatot követően megtalálta új kreatív, illetve BTL ügynökségi partnerét a Borsodi Sörgyár. Az idei nyári szezonban már a MITO, valamint a Roxer támogatja a negyvenöt éves sörgyár marketingkommunikációját.