Segítünk, ahol tudunk!

A vállalatcsoport minden évben megrendezi az úgynevezett „Our Beer Print” hónapot, melynek lényege, hogy erősítse a világban a vállalatok pozitív „sörlenyomatát”. Ennek keretében kiemelt figyelmet szentelünk a felelős alkoholfogyasztásnak, a környezetvédelemnek és a társadalmi felelősségvállalásnak.

Az Our Beer Print hónap aktivitásait a 2025-ig előremutató stratégiánk alapján szervezzük, és jelentős számban, önkéntes alapon vesznek részt a munkavállalóink az eseményeken. Ezt jól tükrözik a korábbi évek aktivitásai is:

 

Hernádnémeti kastélypark felújítása (2018)

70 önkéntes kolléga részvételével felújítottuk a kastélyparkot; lefestettük a kert padjait, növényeket ültettünk, bútorokat építettünk, ezzel is támogatva a helyi közösségeket.

 

Borsodi Szupercsapat különleges bevetésen a Bükki Nemzeti Parkban (2016)

A Borsodi Sörgyár új információs táblákat biztosított a Szinva tanösvény megújításához, és az önkéntesekből álló Borsodi Szupercsapat a táblák kihelyezésében is segítséget nyújtott a nemzeti parknak.

 

 

„Borsodi teret ad” – Putnok (2015)

A sörgyár egy új közösségi teret adott át Putnokon, a Bányász téren. A találkozóhely kialakításában közel 100 munkavállaló működött közre.

 

„Twisztelj Bőcsért!” (2014)

A Borsodi Sörgyárnak otthont adó Bőcs lakosaival közösen twiszteltek a kollégák azért, hogy elősegítsék a község várossá válását.

 

Egyéb CSR aktivitásaink:

- évente több véradást szervezünk,

- ruhákat gyűjtünk rászorulóknak,

- az Élelmiszerbankkal való együttműködés keretében hátrányos helyzetű borsodi családoknak főztünk,

- minden évben gyűjtünk a Mikulásgyár részére,

- rendőrséggel való együttműködés.