Aktualitások - 2007

Megnyílt a Borsodi Sörakadémia

Képzés a kulturált sörfogyasztás szellemében Budapest, 2007. december 14. - A mai napon megnyílt a Borsodi Sörgyár Zrt. által létrehozott Sörakadémia. A kezdeményezés lényege, hogy a kulturált sörfogyasztás népszerűsítése mellett elkötelezett vállalat partnerei és saját munkavállalói számára olyan képzési programot állított össze, amely bemutatja az egyes sörfajtákat, a szakszerű csapolási folyamatot, de még a vendég és pincér közötti személyes kapcsolat kialakításához is segítséget nyújt. A Sörakadémia a partnerek mellett olyan baráti társaságok, közösségek számára is elérhető, akiket érdekel a sörkultúra, vagy szívesen elsajátítanák a szakszerű sörcsapolás alapvető fogásait.  

Részletek

A Borsodi Sörgyár megőrizte piacvezető pozícióját

Erősödő verseny, növekvő adóterhek, stagnáló fogyasztás a sörpiacon

Részletek

Az InBev teljesítette célkitűzéseit

InBev (Euronext: INB), a világ legnagyobb sörgyára ma tette közzé 2006. évi és 2006. IV. negyedévi eredményeit.

Részletek

A Magyar Labdarúgó Liga névadó szponzorációja

A Borsodi nem hosszabbít A mai napon a Borsodi Sörgyár Zrt. és a Magyar Labdarúgó Liga megállapodott, hogy a 2005. augusztusában, 2+1 évre kötött névadó szponzori szerződésben szereplő 1 éves hosszabbításra nem kerül sor. A 2006-2007. évi teljes szezonban a felek eleget tesznek a névadó szponzorációs szerződésben rögzítetteknek. A Borsodi Sörgyár Zrt. elkötelezett támogatója marad a hazai labdarúgásnak a Magyar Nemzeti Labdarúgó Válogatott és az U21-es válogatott szponzoraként a későbbiekben is.

Részletek

A McCann Ericksont választotta a Borsodi

Lezárult a kétfordulós tender, amit a Borsodi Sörgyár Zrt. írt ki a Borsodi márkacsalád kreatív feladatainak ellátására. Nyolc ügynökség kapott meghívást a tenderre, a második fordulóba négyen jutottak tovább. Feladatuk a Borsodi 2007-es kommunikációs stratégiájának kialakítása volt. A színvonalas munkák közül végül a McCann Erickson pályázatát ítélték a legjobbnak, akivel egyéves szerződést köt a sörgyár.

Részletek

Üdvözöljük a Borsodi Sörgyár Kft. vállalati weboldalán

Az oldal megtekintése
18 éven aluliak számára tilos

Kérjük, adja meg születési dátumát.


Év
Nap