Aktualitások - 2008

Új vezérigazgató a Borsodi Sörgyár élén

Budapest, 2008. november 30. - Új vezérigazgató irányítása alatt működik a Borsodi Sörgyár Zrt. Mário Medeiros Netto Brazíliából érkezett, ahol korábban alkalma volt alaposan megismerni a söripari folyamatokat, betekintett a márkaépítés területébe, a nagykereskedelmi működésbe, a logisztikai tevékenységekbe. Előző pozíciójában a salvadori központú Ocean Wilson cég kereskedelmi igazgatója volt, ahol az ott eltöltött 6 év alatt hozzájárult a cég piaci részesedésének megduplázásához.

Részletek

Az InBev és az Anheuser-Busch egyesítése befejeződött

Megalakult a világ top 5 FMCG cégének egyike - Mostantól Anheuser-Busch InBev néven A Borsodi Sörgyár Zrt. tulajdonosa, az InBev (Euronext: INB) bejelentette: az Anheuser-Busch (NYSE: BUD) felvásárlása sikeresen befejeződött a részvénytulajdonosok jóváhagyását követően. Ezáltal létrejött a világ vezető sörgyártója és az FMCG szektor top 5 cégének egyike. Az egyesülési megállapodás értelmében az Anheuser-Busch részvényei darabonként 70 dollárért lesznek megszerezhetőek, ami összesen 52 milliárd amerikai dollárt jelent.

Részletek

Belga győztes a 12. Stella Artois Nemzetközi Sörcsapoló Bajnokságon Hazánkat egy győri versenyző képviselte

Hazánkat egy győri versenyző képviselte Budapest, 2008. október 30. - Tegnap este Leuvenben, a Stella Artois hazájában osztották ki a 12. Stella Artois Sörcsapoló Bajnokság győztesének és helyezettjeinek járó díjakat. A rangos megmérettetésre 30 ország képviseletében érkeztek a versenyzők, akik közül legjobbnak a belga Tommy Goukens bizonyult, míg a második helyen egy kínai hölgy, Claire Dong, a harmadikon pedig Volodymyr Vavryk végzett Ukrajnából. Hazánkat Dömötör Tamás (32) képviselte, aki a győri Royal Belgian Beer Café munkatársa. Először 3 évvel ezelőtt indult a hazai versenyen, amikor bejutott az országos döntőbe, tavaly pedig éles versengésben szerezte meg a második helyezést. A nemzetközi megmérettetésen idén vett rész először. Tamás a mindennapokban is igyekszik követni a Stella Artois rituális sörcsapolási szabályait, amelyet vendégei is nagyra értékelnek.

Részletek

Fort Knox Five lemezbemutató koncert

Becksperience & Deck Attack partysorozat Budapest, 2008. október 21. - A Frot Knox Five Budapesten is bemutatja új, Radio Free D.C. című albumát, melyen kizárólag saját szerzemények szerepelnek. A washingtoni csapat a Becksperience sorozat keretében, október 25-én az A38-on táncoltatja meg egyedülálló zenéivel a nagyérdeműt. A fergeteges bulit az MTV Partyzone című műsora is közvetíti.

Részletek

A Hoventán mutatkozik be a 18 Igen kampánya

Budapest, 2008. október 13. - Előzze meg, ne segítse a fiatalok sörfogyasztását! A Borsodi Sörgyár Zrt. a Hoventán holnap induló kampányában erre kéri a felnőtteket. A vendéglátóipari szakmai kiállításon a szakemberek figyelmét arra kívánja felhívni - a 18 Igen kampányának fő mondanivalójaként -, hogy „A sör a felnőttek itala."

Részletek

Üdvözöljük a Borsodi Sörgyár Kft. vállalati weboldalán

Az oldal megtekintése
18 éven aluliak számára tilos

Kérjük, adja meg születési dátumát.


Év
Nap