Aktualitások - 2009

Kiváló minősítés a Borsodi Sörgyár Zrt.-nek

- Superbrands lett a legtöbbet fogyasztott sör gyártója - Budapest, 2009. július 24. - A Borsodi Sörgyár Zrt. megkapta a Business Superbrands 2009 elismerő kitüntetést. A Sörgyár több terméke már elnyerte a fogyasztói Superbrands díjat, ezúttal a vállalat működése kapta az elismerést.

Részletek

„Kapcsold ki” a Borsodi Sörgyárban is

Budapest, 2009. január 29. - A Borsodi Sörgyár Zrt. csatlakozott az Európai Unió és a Külügyminisztérium közös kampányához, melynek célja, hogy felhívja a lakosság figyelmét az energiatakarékosság fontosságára. A Sörgyár az „Élet Felelős oldalán" programja keretében szervezte a Zöld Infónapot, amelyen a Kapcsold k(i) kampány mellett a WWF szakértői is ellátogattak irodájába, ahol a munkatársak energiatakarékossági tanácsokat kaptak, melyeket otthonukban és az irodában egyaránt hasznosíthatnak.

Részletek

A 18 Igen kampány most a szülőkhöz szól

Budapest, 2009. január 12. - A fiatalkorúak sörfogyasztását megelőzendő, a Borsodi Sörgyár Zrt. gondozásában megvalósuló kampány ezúttal a szülőkhöz szól, ráirányítva a figyelmet a szülő-gyerek kapcsolat meghatározó szerepére. „Beszéljünk velük róla" címmel egy olyan tájékoztató füzet készült, amely hangsúlyozza a nyitottság és a párbeszéd fontosságát és támpontokat ad a szülőknek, mikor és hogyan beszéljenek gyerekükkel az alkoholfogyasztásról, miként hidalhatják át a kamaszok elutasító viselkedését.

Részletek

Üdvözöljük a Borsodi Sörgyár Kft. vállalati weboldalán

Az oldal megtekintése
18 éven aluliak számára tilos

Kérjük, adja meg születési dátumát.


Év
Nap