Aktualitások - 2014

A Molson Coors sörgyártó vállalatcsoport tagja

A Molson Coors, a világ egyik legnagyobb sörgyártója, olyan különleges márkákat juttat el a világ sörivóihoz...

Részletek

A nyár új, frissítő cseresznyés cidere jéggel felszolgálva az igazi

Már nálunk is kapható a Carling British Cider Budapest, 2014. június 3. – Június a hazai cseresznyeszezon kezdete, amit idén egy új márka érkezése tesz még különlegesebbé. A cseresznyés ízesítésű Carling British Cider kézzel szüretelt almából és érett cseresznyéből készült. Üdítően brit újdonság, 4%-os alkoholtartalommal. Jéggel kínálva az igazi. A Borsodi Sörgyár forgalmazásában a magyar boltok polcain is elérhető új, frissítő cider jéggel felszolgálva nyújt különleges élményt a kategória kedvelői számára. A nemzetközi Arany Medál díjas cider cseresznyés változatban kapható.

Részletek

Taroltak a hölgyek a Stella Artois Sörcsapoló Világbajnokság hazai döntőjén

Horváth Eszter képviseli hazánkat a világ egyik legrangosabb sörcsapoló versenyén A Stella Artois Sörcsapoló Bajnokságának célja, hogy évről évre megtalálja azt a rátermett csapost, aki a Stella Artois 9 lépéses sörcsapolási rituáléját a legtökéletesebben tudja kivitelezni. Az egyes országok legjobbjai jövőre Wimbledonban csapnak majd össze és közöttük lesz a 2014-es év magyar, most kihirdetett győztese, Horváth Eszter, a kaposvári Stella Söröző felszolgálója, akit a magyar döntőn szakértői zsűri ítélt a legjobbnak. A második helyen, a szoros versenyben szintén egy hölgy végzett, Fejes Zita, a hódmezővásárhelyi Piros Presszó felszolgálója. 2014. október 2-án, a Dunapark Étterem és Kávézóban került sor a Stella Artois Sörcsapoló Bajnokság magyarországi döntőjére, ahol 9 vendéglátóhely képviselői és felszolgálói mérhették össze tudásukat. A bajnokság során a versenyzőknek teljes pontossággal kellett követniük a klasszikus belga sörcsapolási lépéseit, egymással és az idővel is versengve.

Részletek

Szurkolj a Borsodival, utazz haza a Budapest Taxival!

A felelő sörfogyasztás és a labdarúgás iránt elkötelezett Borsodi és a Budapest Taxi együttműködésének köszönhetően a futball szerelmesei felhőtlenül élvezhetik a 2014-es labdarúgó-világbajnokság legszebb pillanatait és kedvezményesen haza is juthatnak a meccsnézést követően.

Részletek

Nincs balatoni nyár Borsodi nélkül

Július 18-én nyit a Balaton jubiláló legendás bulihelyszíne A Borsodi Beach július 18-19-én egy hosszú bulihétvégével nyit és augusztus 20-ig várja vendégeit. Az ország legnagyobb, mintegy 10 ezer m2-es fehérhomokos vízpartja immár húsz esztendeje a balatoni nyár egyik leglátogatottabb helyszíne.

Részletek

Üdvözöljük a Borsodi Sörgyár Kft. vállalati weboldalán

Az oldal megtekintése
18 éven aluliak számára tilos

Kérjük, adja meg születési dátumát.


Év
Nap