Aktualitások - 2016

Peresztegi Ágnes a Borsodi új marketing igazgatója

Budapest, 2016. október 6. – A Borsodi Sörgyár bejelentette, hogy október 3-tól Peresztegi Ágnes tölti be a vállalat marketing igazgatói posztját. A szakember feladata a Borsodi brand és a sörgyár által gyártott és fogalmazott a prémium és egyéb márkák marketingtevékenységének irányítása lesz.

Részletek

A Borsodi Szupercsapat különleges bevetésen a Bükki Nemzeti Parkban

A Borsodi Sörgyár idén is úgy döntött, hogy felkarol egy jó ügyet a sörgyárnak otthont adó régióban. A vállalat munkatársai önkéntes összefogással egy Szupercsapatot alkottak, és ez alkalommal a Bükki Nemzeti Park népszerű túraútvonalának, a Szinva tanösvénynek felújítását tűzték ki célul.

Részletek

Új commercial excellence igazgató a Borsodi Sörgyárnál

Budapest, 2016. október 20. – A Borsodi Sörgyár bejelentette, hogy Balássy Árpád személyében új vezető tölti be a commercial excellence igazgatói pozíciót. Új szerepkörében a szakember feladata lesz az értékesítési terület támogatása mellett a hatékonyság és a profitabilitás növelése, valamint a kategóriaszemlélet előtérbe helyezése, és a sörgyár üzleti célkitűzéseinek támogatása.

Részletek

A Molson Coors 100%-os tulajdonába került a MillerCoors

Az akvizíció révén a vállalatcsoport, amelyhez a Borsodi Sörgyár is tartozik, cégérték alapján a világ harmadik legnagyobb sörgyártója lett.

Részletek

Egy pohár Borsodi a barátokkal, egyszerű hazajutás a BKK-val

A Borsodi Sörgyár Kft. és a BKK közös akcióval népszerűsíti a felelős alkoholfogyasztást és az éjszakai közösségi közlekedést

Részletek

Üdvözöljük a Borsodi Sörgyár Kft. vállalati weboldalán

Az oldal megtekintése
18 éven aluliak számára tilos

Kérjük, adja meg születési dátumát.


Év
Nap