Aktualitások - 2018

Együtt hagynak nyomot a Borsodi dolgozói

A Borsodi Sörgyár, a Molson Coors csoport tagjaként kiemelt figyelmet fordít a felelős alkoholfogyasztásra, a környezetbarát gyártási technológiák alkalmazására és társadalmi ügyek felkarolására. A hagyományosan ősszel megtartott Our Beer Print program keretében idén a sörgyár kollégái kastélyparkot újítottak fel, főztek rászorulóknak és a Momentán Társulat improvizált a sörfőzőknek.

Részletek

Mozgalmas év és megújult vállalati arculat a Borsodinál

Sikeres évet zár a Borsodi, ami biztos alapot nyújt a jövő építéséhez – derült ki a sörgyár évzáró háttér beszélgetésén. Az egyik legnagyobb hazai sörgyártó beszámolt arról, hogy amellett, hogy az idei évben sikerült a piaci átlagot meghaladó mértékben növelni eladásait, az idén elindított fejlesztéseknek köszönhetően a Borsodi Sörgyár bőcsi üzemének kapacitása várhatóan több mint harmadával bővülhet. További változás a sörgyár életében, hogy 2019-et már megújult arculattal várják.

Részletek

Új korszak nyílik a Borsodi Sörgyár történetében

Nyolcmillió eurós beruházással zárja az évet a sörgyár

Részletek

Vendégségben a Borsodi sörfőző mestereinél

Erős nyárra számít Magyarország legfiatalabb sörgyára

Részletek

Új kreatív és BTL ügynökséget választott a Borsodi Sörgyár

Több hónapos és több körös kiválasztási folyamatot követően megtalálta új kreatív, illetve BTL ügynökségi partnerét a Borsodi Sörgyár. Az idei nyári szezonban már a MITO, valamint a Roxer támogatja a negyvenöt éves sörgyár marketingkommunikációját.

Részletek

Üdvözöljük a Borsodi Sörgyár Kft. vállalati weboldalán

Az oldal megtekintése
18 éven aluliak számára tilos

Kérjük, adja meg születési dátumát.


Év
Nap