A Borsodi Sörgyár a felelős alkoholfogyasztásért

A Pest megyei és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőri szervekkel együttműködve minden év tavaszán részt vesz a „Józan Húsvét” kampányban. Azok a sofőrök, akik a szabályoknak megfelelően közlekednek, egy alkoholmentes sört kapnak az igazoltatást követően.

A vállalat a 2014-es futball világbajnokság ideje alatt az egyik nagy budapesti taxis társasággal fogott össze a felelős szurkolásért. Ennek köszönhetően a rajongók kedvezményesen juthattak haza különböző szurkolói helyszínekről.

A Molson Coors multinacionális vállalat tagjaként folyamatosan képzi munkavállalóit, hogy azok a felelős alkoholfogyasztás nagykövetei legyenek.

Nagy hangsúlyt fektet a felelős márkakommunikációra. Minden marketingkommunikációs eszközön megtalálható a „Fogyaszd felelősséggel” felirat. Olvassa el Keresdelmi Kommunikáció Szabályzatunkat!

A Borsodi Sörgyár a jövőben is a felelős alkoholfogyasztás erősítésére törekszik. A BKK-val együttműködve most arra buzdítunk mindenkit, hogy alkoholfogyasztást követően vegye igénybe a kibővült budapesti közlekedési hálózat valamelyik járatát.

Üdvözöljük a Borsodi Sörgyár Kft. vállalati weboldalán

Az oldal megtekintése
18 éven aluliak számára tilos

Kérjük, adja meg születési dátumát.


Év
Nap