Ossza meg emlékeit

ossza_meg

 

borsodi_sorgyar_logo_1

Részvételi szabályzat az OSSZA MEG EMLÉKEIT gyűjtési kezdeményezéshez

 

  1. Részvételi feltételek:

A Borsodi Sörgyár Kft. (székhely: 3574 Bőcs, Rákóczi u. 81.; a továbbiakban: ”Szervező”) által a borsodisorgyar.hu oldalon és egyéb médiafelületeken meghirdetett „Ossza meg emlékeit „gyűjtési kezdeményezésben (a továbbiakban: ”Gyűjtés”) kizárólag magyarországi állandó lakhellyel rendelkező,  18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: ”Adományozó”) vehet részt.

A Gyűjtés célja: egy olyan Látogatóközpont létrehozása, mely a Borsodi Sörgyár Kft. történetét mutatja be a kezdetektől napjainkig, többek között emléktárgyak segítségével.

A Gyűjtés lebonyolítója: Borsodi Sörgyár Kft. (3574 Bőcs, Rákóczi u. 81.)

A Gyűjtés időtartama: 2016. 08. 04. – 2016. 09. 15.

 

  1. A Gyűjtés menete, ajándékok:

A Gyűjtés során az Adományozó eljuttatja a Szervező számára a felajánlásra szánt tárgyat, relikviát a Szervező által megadott kapcsolattartónak (Tamás Marian: 06 46 529 600), melyet a Szervező felvesz az adatbázisába. Amennyiben a határidő lejártát követően a Szervező úgy dönt, hogy az Adományozó által felajánlott tárgyat, relikviát a Látogatóközpontban kiállítja, az Adományozó jelképes, a Szervező által meghatározott ajándéktárgyban részesül, valamint a neve felkerül az Adományozók Falára.

A Szervező a határidő lejárta után minden Adományozót értesít az adománya sorsáról, amennyiben nem használja fel és ezt az Adomány átadásakor jelzi a Szervezőnek, a Szervező visszajuttatja azt.

Az ajándéktárgyhoz kapcsolódó adók megfizetését a Szervező teljes egészében átvállalja, de az adminisztrációhoz és bevalláshoz szükséges személyes adatokat a Szervező bekéri az Adományozótól.

 

  1. Az ajándéktárgy átadása:

A Gyűjtés teljes időtartama alatt egy Adományozó összesen legfeljebb egy darab ajándéktárgyra jogosult.

A Szervező az Adományozókat a határidőt követő 8 héten belül értesíti az általuk megadott telefonszámon. Az ajándékátvételének részleteiről a Szervező azokat az Adományozókat, akik erre jogosultak telefonon tájékoztatja. Amennyiben két megkeresést követően sem elérhető az Adományozó, vagy kiderül, hogy bármely okból nem jogosult a Borsodi ajándék átvételére, az ajándék további átvételére nincs lehetősége.

Az ajándékok eljuttatását a Szervező végzi az Adományozó által megadott magyarországi címre. A Szervező az ajándék átadását kétszer kísérli meg, az értesítést követő 90 naptári napon belül.

 

  1. Adatvédelem

 

4.1 A jelen Gyűjtésben történő részvétellel kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes.

4.2. Az Adományozók a részvételükkel minden tekintetben kifejezetten elfogadják a jelen Szabályzat minden rendelkezését.

4.3. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törölését vagy helyesbítését a Borsodi Sörgyár Kft. 3574 Bőcs, Rákóczi u. 81. sz. alatti címén. Ezen kívül az Adományozót megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Szervező bírósághoz fordulhat. Az Adományozó bármikor dönthet úgy, hogy a továbbiakban ne keresse meg őt a Szervező vagy annak megbízottja, amelyet megtehet az Adományozó egy (a pontos személyes adatait feltüntető) lemondó nyilatkozatnak a jelen pontban megjelölt címre történő megküldésével.

Az adatok kezelője a Szervező Borsodi Sörgyár Kft.

 

Budapest, 2016. 08. 03.

 

Borsodi Sörgyár Kft.

Szervező

Üdvözöljük a Borsodi Sörgyár Kft. vállalati weboldalán

Az oldal megtekintése
18 éven aluliak számára tilos

Kérjük, adja meg születési dátumát.


Év
Nap