Emeljük magasra a lécet!

2019

A Borsodi Sörgyár 2019-es Fenntarthatósági Jelentése letölthető innen (magyar nyelvű verzió).

The 2019 Sustainability Report of Borsodi Brewery can be downloaded from here (English version).

 

2018

A Borsodi Sörgyár 2018-as Fenntarthatósági Jelentése letölthető innen (magyar nyelvű verzió).

The 2018 Sustainability Report of Borsodi Brewery can be downloaded from here (English version).

 

2017-ben a Borsodi Sörgyár Kft. – összhangban a Molson Coors világszintű céljaival – bevezette merész, 2025-ig előremutató fenntarthatósági stratégiáját.

Mindig is elkötelezettek voltunk a közösségeink, a fogyasztóink és a környezetvédelem iránt, de a világ egyik legnagyobb sörgyártójának tagjaként célkitűzéseinket úgy dolgoztuk ki, hogy vezető szerepet tölthessünk be az iparágban fennálló létfontosságú problémák megoldásában is, a klímaváltozástól kezdve az értékes erőforrások megóvásának szükségességéig.

Ahogyan előretekintünk 2025 felé, három olyan fontos alapelvet határoztunk meg, amelyekre fókuszálnunk kell, és amelyeket kulcsfontosságú, a prioritásainkkal összhangban álló célkitűzések támasztanak alá.

 

Felelősen frissítünk

Még több programot vezetünk be a felelős alkoholfogyasztás elősegítésére, hogy csökkentsük a káros alkoholfogyasztást, fejlesszük a címkék tápérték-információit, és biztosítani tudjuk, hogy a fogyasztók minden olyan piacon hozzáférhessenek az alacsony alkoholtartalmú és alkoholmentes sörökhöz, amelyen értékesítünk.

Környezettudatosan gyártunk

Dolgozunk a vízfelhasználás hatékonyságának javításán sörgyárunkban és a mezőgazdasági ellátási láncunkban, továbbá célunk 50%-kal csökkenteni a teljes szén-dioxid kibocsátásunkat működési helyeinken, illetve 20%-kal az értékláncunkban. Emellett szeretnénk elérni, hogy semmilyen gyártási hulladékot ne juttassunk lerakókba, és jó úton haladunk efelé bőcsi gyárunkban is.

Közösen alkotunk

Arra törekszünk, hogy a Molson Coors elnyerje a Great Place to Work elismerést, és olyan vállalatként legyen ismert, amely támogatja a működési helyeinek közösségeit.

 

2025 felé tekintve célunk, hogy nyomot hagyjunk, és magasra emeljük a lécet a sörgyártás terén új törekvéseinkkel és célkitűzéseinkkel.
További információkért látogasson el a http://www.molsoncoors.com/en/sustainability/overview oldalra.