Értékeink és víziónk

Értékeink rendszere az emberek fejlesztésére, az elkötelezettségre és a teljesítésre összpontosít. Minden egyes értékünk világos, egyértelmű és átlátható, melyek könnyen értelmezhetőek a mindennapokban is. Emellett ambiciózusak, ezáltal teret adnak szervezetünknek a növekedésre és a fejlődésre. Ezek az értékek együttesen járulnak hozzá stratégiánk, terveink és céljaink megvalósításához és a fejlődéshez. 

Emberek állnak az első helyen: Értékeljük és tiszteljük a különbözőségeket. Hiszünk benne, hogy a kirekesztés nélküli sokszínűség kulcsa az együttműködés és a sikeres csapat kultúra.

Bátor és határozott hozzáállás: Újítók vagyunk, nem félünk közvetlenek lenni, gyorsan mozogni és megkérdőjelezni a megszokott dolgokat.

Felelősségvállalás: Tisztességesen járunk el, nagyra értékeljük az elkötelezettséget, elismerjük a hibáinkat és igyekszünk tanulni belőlük.

Minden nap tanulunk: Mindig keresünk rá módot, hogy jobbá váljunk és másoknak is segítsünk a fejlődésben.

Együtt ünneplünk: Márkáink és vállalatunk lelkes nagykövetei vagyunk; hiszünk az általunk elért eredmények elismerésének és megünneplésének fontosságában!

Értékeink

<p>AZ EMBEREK &Aacute;LLNAK AZ ELSŐ HELYEN</p>
AZ EMBEREK ÁLLNAK AZ ELSŐ HELYEN
<p>B&Aacute;TOR &Eacute;S HAT&Aacute;ROZOTT HOZZ&Aacute;&Aacute;LL&Aacute;S</p>
BÁTOR ÉS HATÁROZOTT HOZZÁÁLLÁS
<p>FELELŐSS&Eacute;G V&Aacute;LLAL&Aacute;S</p>
FELELŐSSÉG VÁLLALÁS
<p>MINDEN NAP TANULUNK</p>
MINDEN NAP TANULUNK
<p>EGY&Uuml;TT &Uuml;NNEPEL&Uuml;NK</p>
EGYÜTT ÜNNEPELÜNK