Menedzsment

Vuleta Zsolt

ügyvezető és kereskedelmi igazgató

Szakmai tapasztalat:
2013-ban kezdte pályafutását a Borsodi Sörgyárban, mint értékesítési igazgató. 2016-tól 2019. év végéig az ügyvezetői feladatokat látta el. Ezt követően az ügyvezetői teendők mellett ismét közvetlenül irányítja a Borsodi Sörgyár kereskedelmi tevékenységét. Korábban piacvezető nemzetközi FMCG vállatoknál dolgozott növekvő felelősséggel járó értékesítési pozíciókban, majd később az általános vállalatvezetés területén.
 

Tanulmányok:
1988-ban diplomázott a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen, ezt követően 1989-ben felsőfokú külkereskedelmi képesítést szerzett, majd 2004-ben MBA bizonyítványt pénzügy és marketing területen.
 

Vuleta Zsolt

Ofella Ildikó

ellátási lánc igazgató

Szakmai tapasztalat:
2022 év elején gyárvezetőként csatlakozott a Borsodi Sörgyárhoz. 2023 októberétől ellátási lánc igazgatóként felel a bőcsi sörgyár tevékenységéért és az ellátás minden láncszeméért. Korábban az élelmiszeriparban szerzett széleskörű tapasztalatokat, termelési, minőségügyi, termék- és technológiai fejlesztési pozíciókban, valamint SAP és más üzleti folyamat integrációs projektekben.

 

Tanulmányok:
1991-ban diplomázott a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem Szegedi Élelmiszeripari Karán. Később felsőfokú marketing menedzseri oklevelet, majd vezetői önfejlesztése részeként coach és tréneri képesítést szerzett

 

Ofella Ildikó

Őz Tibor

kereskedelem fejlesztési igazgató

Szakmai tapasztalat:
2000-ben csatlakozott a Borsodihoz HoReCa területi képviselőként, később főként a területi és vevő szintű értékesítés területén töltött be különböző vezetői pozíciókat. 2016-tól négy éven keresztül értékesítési igazgatóként segítette a cég működését. 2020-tól kezdődően kereskedelem fejlesztési igazgatói munkakörben támogatja a Borsodit.
 
Tanulmányok:

2009-ben diplomázott Mezőtúron, a Szolnoki Főiskola Műszaki Fakultásán.

Őz Tibor

Spiegel György

marketingigazgató

Szakmai tapasztalat:
2019-ben csatlakozott a Borsodi Sörgyárhoz, ahol először a Borsodi márkát vezette senior brand managerként, majd 2020-tól a marketing csapatot irányítja. Ezt megelőzően olyan FMCG cégeknél szerzett tapasztalatot, mint az Unilever, a Danone, a Nestlé vagy a Reckitt. Pályafutása során kipróbálhatta magát a trade marketing és a sales területein is, és másfél évet töltött Angliában marketing ügynökségnél is.
 
Tanulmányok:

2004-ben végzett a Budapesti Gazdasági Egyetem külkereskedelmi szakán.

Spiegel György

Veres Judit

pénzügyi igazgató

Szakmai tapasztalat:
1997-ben csatlakozott a Borsodi Sörgyár csapatához pénzügyi gyakornokként, majd ezt követően többek között a számlázás-követelés kezelésért felelős osztályt vezette, projekt menedzserként irányította az SAP CO illetve BW rendszerek bevezetését, későbbiekben vállalati kontroller, kereskedelmi kontrolling igazgató, valamint CZ/SK/HU régiós kereskedelmi kontrolling menedzseri pozíciókat töltött be. 2020 óta látja el a vállalat pénzügyi igazgató pozícióját.
 
Tanulmányok:

1994-ben végzett a Miskolci Egyetemen közgazdászként, majd az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerzett jogi szakokleveles közgadász diplomát és elvégezte a Miskolci Egyetem mesterképzését, ahol okleveles könyvelő végzettséget is szerzett.

Veres Judit

Besze Ágnes

jogi és vállalati kapcsolatok igazgató

Szakmai tapasztalat:
2008 januárban csatlakozott a Borsodi Sörgyárhoz jogi és vállalati kapcsolatok menedzserként, és 2017 májusa óta vezeti a jogi és kommunikációs területet. Ezt megelőzően az államigazgatásban több pozícióban önkormányzatoknál, valamint a Michelin Hungária Kft-nél dolgozott junior jogászként. 
 
Tanulmányok:

2003-ban diplomázott a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karán summa cum laude minősítéssel, 2007-ben szakvizsgázott. Bejegyzett kamarai jogtanácsos.

Besze Ágnes

Zsadányi-Nagy Zsanett

HR igazgató

Szakmai tapasztalat:
2018-ban csatlakozott a Borsodi Sörgyár csapatához HR Üzleti Partnerként, ahol elsődlegesen a kereskedelmi területek támogatását látta el. 2020 óta látja el a vállalat HR igazgató pozícióját és vezeti a helyi csapatot. Korábban multinacionális környezetben szerzett releváns tapasztalatot elemzői és HR területen is. 
 
Tanulmányok:

2008-ban diplomázott a Szegedi Tudományegyetemen pszichológia szakán.

Zsadányi-Nagy Zsanett