Továbbra is a Borsodi lesz a Diósgyőr első számú támogatója
2017. június 20

Továbbra is a Borsodi lesz a Diósgyőr első számú támogatója

A Borsodi Sörgyár és a Diósgyőri VTK meghosszabbította együttműködési szerződését. A labdarúgók, a jégkorongcsapat tagjai és a klub női kosarasai így a jövőben is a Borsodi támogatásával küzdenek majd csapatuk sikereiért. A megállapodást 2017 tavaszán kötötték a felek.

A hazai pálya támogatása továbbra is fontos számunkra, hiszen tudjuk, milyen fontos szerepet töltenek be a sportolók a térség lakóinak szívében. A tavalyi szezon felemásra sikeredett a klub számára, hiszen a Jegesmedvék bajnoki címet ünnepelhettek, a focisták és a kosarasok teljesítménye elmaradt a várakozásoktól. Ennek ellenére nem volt kérdés számunkra, hogy folytatni fogjuk az együttműködést a DVTK-val. Száz százalékig mellettük állunk” – nyilatkozta Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár Kft. ügyvezetője.

A férfiak sport iránti szeretetét Aranyosi Péter humorista is igazolta, aki a tavalyi szezon egyik utolsó DVTK meccsére is elutazott, hogy kiderítse: mi kell a férfinak? „A kislányom az első, a feleségem a második és a foci a harmadik” – mondta el Lipták Zoltán, a Diósgyőri VTK csapatkapitánya, akit a szurkolók is megerősítettek.

A Borsodi és a DVTK idén még szorosabbra fűzi az együttműködését, amelynek keretében legközelebb júniustól, óriásplakátokon és online felületeken találkozhatnak a sportolókkal a drukkerek.

A felek együttműködése 2014-ben kezdődött; azóta főszponzora a sörgyár a DVTK labdarúgó-, kosárlabda- és jégkorongcsapatának.

Budapest, 2017. június 20.