A Borsodi a magyar futball-válogatott hivatalos söre
2024. március 1

A Borsodi a magyar futball-válogatott hivatalos söre

Együttműködési megállapodást kötött a Borsodi Sörgyár és a Magyar Labdarúgó Szövetség. A szerződés aláírásával a Borsodi lett a futball-válogatott hivatalos söre. A vállalat elkötelezettségének, a futball szeretetének, a válogatott és a szurkolók iránti elhivatottságának jeleként az együttműködés a Borsodi márka 2024-es vizuális megjelenéseiben is vissza fog köszönni.

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnoksághoz kapcsolódóan a Borsodi Sörgyár lesz a magyar férfi labdarúgó-válogatott hivatalos söre.

A Borsodi sör és a futball kapcsolatának évtizedes hagyományai vannak, ezért is szolgál örömünkre, hogy 15 év után ismét együtt tudunk működni a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és közösen szurkolhatunk a válogatott sikeres szerepléséért az idei Európa Bajnokságon” – fogalmazottVuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője és kereskedelmi igazgatója a szerződés aláírása kapcsán.

A Borsodi Sörgyár elkötelezetten támogatja a hazai labdarúgást, legyen szó a válogatottról, profi klubokról vagy amatőr csapatokról. „Mindig igyekszünk megtalálni azokat a megoldásokat, együttműködéseket, amikkel a leghatékonyabb módon érjük el fogyasztóinkat és támogathatjuk márkáinkat. A magyar férfi labdarúgó-válogatott egyre sikeresebb és népszerűbb, úgy, ahogy a Borsodi sör is egyre kedveltebb a fogyasztók körében. A foci évtizedek óta benne van a Borsodi Sörgyár és Borsodi márka DNS-ében. Így számunkra természetes volt ez a partnerség” – mondta Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

Az együttműködés időtartamára a Borsodi termékcsalád is új köntösbe bújik. Spiegel György hozzátette: „A tradicionális kommunikációs eszközeinken kívül a Borsodi logóban is utalunk a válogatottal való kapcsolatunkra, továbbá a Borsodi Világos, a Borsodi Bivaly és a Borsodi Mester csomagolásain a válogatott legszebb pillanataival is találkozhatnak a fogyasztók.

A megújult külső esetében - ahogy mindig-, a Borsodi Sörgyár jelenleg is az irányadó jogszabályoknak és önszabályozásnak megfelelően jár el és kizárólag 25 év feletti játékosokat jelenít meg a csomagoláson és a kommunikációjában.