2021. május 3

A Molson Coors Beverage Company piacra dobja első hard seltzerét a közép- és kelet-európai régióban

A Borsodi bevezeti a WAI Moment hard seltzert Magyarországon
 

  • A WAI Moment természetes összetevőkből készül, dobozonként kevesebb, mint 99 kalóriát tartalmaz, ideális választás minden alkalomhoz
  • A hard seltzer egy új, világszerte népszerű ital
  • A Borsodi Sörgyár a hard seltzerrel egy új kategóriába lép – a sörön túlra

 

BUDAPEST, 2021. május 3. – A Borsodi Sörgyár bevezeti az első hard seltzerét a hazai piacon – a WAI Momentet. Ez egy gyümölcsös ízesítésű alkoholos ital, amit három különböző ízben kínálunk: a „Minty Lime Time” lime és menta, a „Crazy Berries” eper és áfonya, és a „Tropical Crew” mangó, papaya és ananász ízesítésű, amelyek a felnőtt fogyasztók különböző ízlésének megfelelően kínálnak választási lehetőséget a közép- és kelet-európai piacon.

A WAI Moment egy 4%-os alkoholtartalmú hard seltzer. Természetes gyümölcsaromával ízesített italkülönlegesség, mely nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószereket. A sörhöz hasonlóan készül, azzal a különbséggel, hogy a WAI Moment alapjául szolgáló fermentált almaalapot szén-dioxiddal és természetes ízesítőkkel dúsítjuk.

A Molson Coors Beverage Company új itala kevesebb, mint 99 kalóriát tartalmaz dobozonként és fiatalabb, városi környezetben élő felnőtteknek ajánlott.

“A projekt mögött álló nagyszerű csapatnak köszönhetően ma bemutatjuk a WAI Momentet – az újdonságnak számító alkoholos italt, ami tökéletesen kiegészíti majd a kiváló sörökből álló portfóliónkat. Egyértelmű törekvésünk, hogy a sörön túlmutató kategóriába lépjünk, és a WAI Moment egy újfajta élményt kínáljon a söreink kedvelőinek a közép- és kelet-európai piacon. A Molson Coors Beverage Company új trendek megteremtőjeként ismert világszerte, és arra törekszünk, hogy új alternatívákat tudjunk nyújtani, új területeket fedezzünk fel és világszerte lenyűgözzük fogyasztóinkat” – mondta Sergey Yeskov, a Molson Coors Beverage Company közép-kelet-európai régiójának igazgatója.

A hard seltzer az egyik legnépszerűbb újfajta ital a világon, folyamatos növekedést produkálva az amerikai piacon. A WAI Moment egyidőben kerül bemutatásra a közép- és kelet-európai régió fogyasztóinak.

Büszkék vagyunk rá, hogy az elsők között hozhatjuk el a hard seltzert a magyar fogyasztóknak és örömmel ajánljuk minden társasági eseményhez. A hard seltzerek a világ minden pontján egyre népszerűbbek, így az időzítés nem is lehetne alkalmasabb, hogy elhozzuk fogyasztóinknak a végtelen nyár érzését” tette hozzá Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

A WAI Moment hamarosan országszerte elérhető lesz Magyarországon.