Málna-áfonya ízesítéssel, letisztult csomagolással és megújult recepttel jön a Borsodi Friss
2020. június 11

Málna-áfonya ízesítéssel, letisztult csomagolással és megújult recepttel jön a Borsodi Friss

A Borsodi Sörgyár felfrissítette a hazai piac első ízesített sörmárkáját, a Borsodi Frisst. Megújult a termékek csomagolása, valamint a termékcsalád egy teljesen új taggal, a 0,0%-os málna-áfonya ízzel bővült. Emellett a már korábban elérhető citrom, grapefruit és a bodza-citrom is elérhető 0,0%-os változatban. A megújulás részeként a sörgyár új kampányt is indított a fogyasztók megszólítására. 

A Borsodi Sörgyár 2011-ben elsőként vezette be a hazai ízesített sör kategóriát, a Friss termékcsaládot. Az ízesített sörök a hazai fogyasztók körében azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ezért az idei nyári szezonra, alkalmazkodva a fogyasztói igényekhez a Borsodi megújította a termék receptúráját, új ízzel bővítette a portfoliót, valamint a teljes termékcsalád új, letisztultabb csomagolást kapott.  

Az újdonságok kapcsán Vuleta Zsolt a Borsodi Sörgyár ügyvezetője kiemelte:

„Úgy gondolom a Borsodi Friss bevezetése és folyamatos fejlődése jól szemlélteti azt, amiben itt a Borsodinál hiszünk. Biztos alapokra építkezve, folyamatosan fejlesztjük portfóliónkat, hogy azok a lehető legjobban kiszolgálják fogyasztóink igényeit. Közel 10 éve elsőként döntöttünk úgy, hogy bevezetjük a hazai piacra az első ízesített söreinket, a Borsodi Friss termékcsaládot. Idén pedig időszerűnek láttuk, hogy nemcsak kívülről, hanem receptúrában frissítsünk. Emellett egy új ízvariánst is elérhetővé teszünk. Ugyanakkor a már ismert termékek ízvilágán nem változtatunk, hiszen azokat fogyasztóink megkedvelték az elmúlt években”

A termékkel szembeni várakozásokról elmondta:

„A szezont illetően optimisták vagyunk, és úgy gondoljuk, hogy az új málna-áfonyás ízesítésnek, valamint a 0,0%-os termékeknek köszönhetően, az ízesített sörök terén, akár kétszámjegyű bővülést is elérhetünk”

A Borsodi Friss eddig citrom, grapefruit és bodza-citrom ízben volt elérhető, ehhez csatlakozik idén a málna-áfonya ízesítés. Fontos változás, hogy bár mostantól az alkoholmentes termékek alkoholtartalma 0,0%, a receptúra megújulása nem jelent majd ízváltozást. 

A megújulást egy friss kommunikációs kampány és megújult márkastratégia is kíséri:

A megújult Borsodi Friss termékek júniustól már elérhetőek az üzletek polcain, valamint a Borsodi termékeket árusító vendéglátóhelyeken.