Testes és alkoholmentes: érkezik a Staropramen 0.0%
2023. november 9

Testes és alkoholmentes: érkezik a Staropramen 0.0%

Idén egy meglepetéssel indul a száraz november, hiszen a Borsodi Sörgyár ennek apropóján korlátozottan elérhetővé teszi az alkoholmentes Staropramen 0.0% sört. A portfólió többi tagjához hasonlóan a Staropramen 0.0% ízvilágában sem ismer kompromisszumot - tökéletesen átadja a testes cseh pilsner ízt, emellett alkoholmentes is. Az új termék november elejétől elérhető a készlet erejéig.

Magyarországon a fogyasztói igények folyamatosan nőnek az alkoholmentes sörök iránt, a Magyar Sörgyártók Szövetségének adatai szerint 2022-ben az alkoholmentes ízesítetlen sörök forgalma 9%-kal bővült. Ez a tendencia azt mutatja, hogy az alkoholmentes termékek egyre fontosabb szerepet töltenek be a fogyasztók életében, hiszen egyre többen fordulnak a tudatos életmód felé és keresnek mentes alternatívákat.

Ehhez a trendhez igazodva, a Borsodi Sörgyár idén év végén, a „száraz november” idejére bővíti alkoholmentes portfolióját, méghozzá a Staropramen 0.0%-kal. „Sokszor hangsúlyozzuk, hogy a portfóliónk bővítése során mindig a fogyasztók igényeit tartjuk szem előtt. Ezért láttuk elérkezettnek az időt, hogy Magyarországon is elérhetővé tegyük a Staropramen 0.0%-ot, amely a cseh sörök ízvilága mellett az alkoholmentes sörök előnyeit is biztosítja. Mindezt abban az időszakban, ami többek között a tudatosságról és az alkoholmentes termékek előtérbe helyezéséről is szól.” – mondta el a bevezetés kapcsán Spiegel Györgya Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

A testes cseh pilsner alkoholmentes verziója az ízélményben nem köt kompromisszumot– a különleges sörfőzési eljárásnak köszönhetően a gyümölcsös íz, a gyógynövényes komlójegyek és a malátás kenyérhéj jegyek együttesen kiegészítik a cseh prémium pilseni sörökre jellemző ropogós kesernyés ízt, ezzel biztosítva a valódi cseh lager érzését. Akik kedvelik a klasszikus ízeket, azoknak az alkoholmentes Staropramen 0,0% kiváló választás lesz a száraz novemberi időszakra.

Egy olyan időszakban, amikor az élet napról napra egyre gyorsabbá és eseménytelibbé válik, az emberek olyan választékot keresnek, amely csökkentett mértékű alkoholtartalom mellett teljes ízt kínál, hogy a napi események, az aktív időbeosztás és a különböző alkalmak között könnyen el tudjanak igazodni. A Staropramen 0.0% dobozos kiszerelésben, novembertől érhető el országszerte kizárólag az Interspar áruházakban, valamint a Spar online oldalán, a készlet erejéig.