A Miller Genuine Draft prémium sörmárka egy új, globális kampány erejéig összeállt  a híres tech house DJ-vel, Hot Since 82-val
2023. július 25

A Miller Genuine Draft prémium sörmárka egy új, globális kampány erejéig összeállt a híres tech house DJ-vel, Hot Since 82-val

  • A globális kampányhoz egy új TV-szpot is társul, amelynek főszereplője Hot Since 82.
  • A tech house DJ egy vadonatúj számmal ünnepli meg a partnerséget.
  • A Miller Genuine Draft és Hot Since 82 öt egyedi partit rendez a világ kulcsfontosságú helyszínein, amely lehetőséget ad a rajongóknak, hogy együtt ünnepeljenek.

 

A Miller Genuine Draft prémium sörmárka a szupersztár tech house DJ-vel, Hot Since 82-val áll össze új, globális kampányában. Az együttműködés magában foglalja a márka vadonatúj TV-szpotját, öt eseményt a világ különböző városaiban, valamint egy vadonatúj zeneszámot, amelyet maga Hot Since 82 készített a projekthez. 

A Miller új reklámfilmje Hot Since 82 főszereplésével a város ritmusát ünnepli, a pillanatot pedig a Miller Genuine Draft kellemesen lágy íze teszi még különlegesebbé. A reklámfilm Hot Since 82-t követi a város utcáin, aki a Millernek köszönhetően megszűri a város zaját, és lágy ütemmé alakítja azt. A reklámfilm egy olyan rooftop partyban csúcsosodik ki, amilyet még senki más nem látott - ez a márka által több globális helyszínen megrendezésre kerülő valós eseményekre utal.

A kampány részeként a Miller lehetőséget biztosít a közönségnek, hogy egyedi helyszíneken, egyedi élményt nyújtó partikon vegyen részt.

"Izgatottak vagyunk, hogy az új kampányunkban Hot Since 82-val működhettünk együtt. A Miller célja, hogy még több izgalmas, eredeti pillanatot teremtsen, ezért kértük fel az egyik vezető globális house DJ-t az eddigi egyik legnépszerűbb kampányunkhoz - egy új számmal, vadonatúj reklám szpotokkal és egyedülálló eseményekkel a világ különböző városaiban" - mondta Rebecca Mutty, a Miller globális márkamenedzsere. 
„Utcai táncosok, táncoló épületek és a saját utcai művészetünk adják a zene hangulatát és az utca ritmusára táncolnak. Alig várjuk, hogy lássa a közönség is. A legjobb az egészben pedig az, hogy az emberek saját maguk is megtapasztalhatják a Miller Time Live hangulatát, hiszen ezeket az egyedülálló bulikat a Hot Since 82-val a világ legmenőbb városaiba visszük el, Fokvárostól Budapestig."

Az együttműködés örömére Hot Since 82 egy új számot készített, amelyet a kampány és a Miller Genuine Draft jellege ihletett. A zeneszám július 14-én jelent meg a streaming platformokon (pl. Spotify és Apple Music).

"Nagyon örülök, hogy a Millerrel márkával működhetünk együtt ebben a kampányban. Az igazán szórakoztató kampányfotózáson túl hihetetlen volt, hogy egy különleges zeneszámot készíthettem a projekthez. Az "Atomic Sun" valóban összefoglalja mindazt, amit egy Miller pillanat jelent - üde, lendületes és váratlan. Alig várom, hogy a közös rendezvényeinken lejátsszuk, és lássam a közönséget táncolni" - mondja Hot Since 82 (született Daley Padley).

A márka arra ösztönzi az embereket, hogy ihletet merítsenek a spotból, és teremtsék meg saját, eredeti Miller pillanataikat – legyen szó akár arról, hogy felejthetetlen pillanatokat élnek át a városukban, spontán bulit csinálnak egy különleges helyszínen, vagy feldobnak egy hétköznapi tevékenységet a zene felhangosításával azért, hogy jobban érezzék magukat.

A kampány júniusban indult, és az év hátralévő részében exkluzív tartalmakkal folytatódik, amelyeket a Miller globális és helyi közösségi csatornáin, valamint Hot Since 82 közösségi felületein tesznek közzé.

A Miller Genuine Draftról

Kicsivel több mint 160 évvel ezelőtt a 30 éves Frederick Miller megvásárolta a Plank Road sörfőzdét a wisconsini Milwaukee-ban. A Németországból érkezett férfi és felesége egy zsáknyi különleges élesztőt vittek magukkal, és azt az álmot, hogy a sörgyártásban nagyot alkossanak. A többi, ahogy mondani szokták, történelem. Azóta sok víz lefolyt a Miller-völgyön, de 1985-ben itt főztük először a Miller Genuine Draftot.

Négyszer szűrve a kellemesen lágy sörért: Mivel a minőség nem ismer határokat, a Miller Genuine Draft messzire utazott otthonától, Milwaukee-tól. Ma már a világ több mint 50 országában - Paraguaytól Dél-Afrikáig, Magyarországtól Ausztráliáig - kapható. Frederick eredeti elképzelésének megfelelően még mindig ugyanazt a szabadalmaztatott eljárást és a legjobb alapanyagokat használjuk, hogy szuperprémium sört készítsünk, amelyet négyszeresen szűrtünk a különleges simaság érdekében. Tudjuk, hogy ő is egyetértene ezzel.

Hot Since 82-ről

Daley Padley, más néven Hot Since 82, brit DJ, house zenei producer és DJ Awards győztes, aki jelenleg Leedsben, az Egyesült Királyságban él. A Dancing Astronaut nevű elektronikus zenei weboldal Hot Since 82-t a 7. helyre sorolta a 2013-as év 25 legjobb techno és deep house producere listáján. Daley turnézott Európában és Észak-Amerikában, és a világ számos vezető elektronikus zenei fesztiváljának headlinere volt, köztük a Creamfields és a WMC fesztiváloké.

Social Channels 

https://www.instagram.com/millergenuinedraft/ 
https://www.instagram.com/hotsince82/ 
https://www.youtube.com/@HotSince82