Ízleld meg a nyarat a megújult csomagolású Borsodi Friss 0,0% alkoholmentes söreivel és nyerj!
2023. május 24

Ízleld meg a nyarat a megújult csomagolású Borsodi Friss 0,0% alkoholmentes söreivel és nyerj!

Idén tavasszal nemcsak a természet, hanem az alkoholmentes Borsodi Friss 0,0% csomagolása is megújul, ráadásul két budapesti megállónak kölcsönöz könnyed nyári hangulatot, feldobva ezzel a várakozással töltött időt. A Borsodi Friss az új külsőn túl páratlan ízvilágával és három alacsony kalóriatartalmú, alkoholmentes változatával garantáltan leveszi az ízesített sörök kedvelőit a lábukról.

Az idén 50. születésnapját ünneplő Borsodi Sörgyár fennállása alatt megannyi fejlesztéssel gazdagította a hazai sörkultúrát, például az egyik első hazai ízesített sörrel, a Borsodi Frissel. A termék sikerének következtében 2010 óta számos ízkombinációval és alkoholmentes verzióval is bővült a portfólió.

0,0% alkohol, 100% felfrissülés – ez a Borsodi Friss, egy könnyed láger sör és üdítő gyümölcslé keveréke. A hattagú, alkoholmentes portfólió citrom, grapefruit, körte-alma ízesítés mellett, további három, alacsony kalóriatartalmú terméket is kínál málna-áfonya, ananász-lime és görögdinnye-eper ízekben. A Borsodi Friss minőségi választás azoknak, akik inspiráló élményekkel teli mindennapokra szomjaznak.

„50 évvel ezelőtt, a Borsodi Sörgyárat is az a törekvés hívta életre, hogy kiszolgálják a megnövekedett fogyasztói igényeket. Ez az ambíciónk azóta is vezérel minket, ezért is fejlesztjük folyamatosan termékpalettánkat.Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ra a Borsodi Friss portfólió minden terméke nem csupán alkoholmentes, hanem kizárólag természetes forrásból származó összetevőkből készül és három tagja már alacsony kalóriatartalommal bír. Az alkoholmentes Borsodi Friss 0,0% termékcsalád megújult dizájnja pedig kiemeli a sör könnyed, fiatalos jellegét”- tette hozzá Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

A megújult csomagolású, alkoholmentes Borsodi Friss 0,0% termékeket a márka kedvelői 2023 áprilisától már megtalálhatják a boltok polcain.

Májusban pedig két budapesti megállóban, a Blaha Lujza téri buszmegállóba, valamint a Margit híd, Budai hídfő villamos megállóba csempészi be a Borsodi Friss a kedvenc szezonját, a nyarat. Ezeken a helyszíneken nemcsak speciális, a Borsodi Friss és a nyár élményét megidéző kihelyezés, hanem interaktív kvízjáték is fogadja az ott várakozókat, a kérdések helyes megválaszolásával a nyertesek pedig Borsodi Friss nyereményekben részesülhetnek. A Borsodi Friss 0,0% nyereményeiért a termék Facebook oldalán is érdemes lehet játszani.