Körtével és almával ünnepli a Borsodi a tízéves Borsodi Friss portfoliót
2021. március 19

Körtével és almával ünnepli a Borsodi a tízéves Borsodi Friss portfoliót

A Borsodi Sörgyár újabb alkoholmentes termékkel bővíti tavaly megújított Borsodi Friss portfólióját. A körte-alma ízű, 0,0%-os termék tavasztól már elérhető a boltok polcain. 

A Borsodi Sörgyár tíz évvel ezelőtt, 2011-ben elsőként vezette be a hazai ízesített sör kategóriát, a Friss termékcsaládot. Az azóta eltelt évtized során a kategória egyre népszerűbb lett a hazai fogyasztók körében, amit igazol, hogy a Magyar Sörgyártók Szövetségének adatai szerint az értékesített mennyiség tekintetében 2020 sem hozott visszaesést. Az évfordulót a Borsodi pedig a Borsodi Friss körte-alma 0,0%-kal ünnepli. 

Az újdonság kapcsán Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője és kereskedelmi igazgatója kiemelte:

„A Borsodi Friss mára egy klasszikussá vált Borsodi termék, mellyel egy évtizede új kategóriát teremtettünk. A bevezetését követően folyamatosan figyeltük a fogyasztói visszajelzéseket, és ennek megfelelően bővítettük a termékcsaládot. A tavalyi év folyamán nemcsak a teljes Borsodi Friss arculatot újítottuk meg, hanem a receptúrát is, és bevezettük a 0,0%-os változatokat is. Visszatekintve az elmúlt tíz évre, méltán állíthatjuk, hogy a Borsodi Friss család a Borsodi portfólió meghatározó tagja.”

A Borsodi Friss eddig citrom, grapefruit, bodza-citrom és málna-áfonya ízben volt elérhető, ehhez csatlakozik idén a körte-alma ízesítés.

Az új Friss a Borsodi várakozásai szerint az idei nyár egyik slágere lehet, hiszen a zamatos körte és a savanykás alma édes találkozásának lehetetlen lesz ellenállni egy forró nyári napon. Legyen az vízparti kikapcsolódás, baráti összejövetel vagy sütögetés a kertben, a 0,0%-os Borsodi Friss körte-alma kiváló kísérője lesz az alkalomnak.

Az új Borsodi Friss termék márciustól már elérhető az üzletek polcain, valamint a későbbiekben Borsodi termékeket árusító vendéglátóhelyeken.