Legjobb Munkáltató elismerést kapott a Borsodi Sörgyár 2023-ban
2023. február 20

Legjobb Munkáltató elismerést kapott a Borsodi Sörgyár 2023-ban

A Borsodi Sörgyár idén első alkalommal kapta meg a Legjobb Munkáltató tanúsítványt Magyarországon. Az idén 50 éves vállalat a Top Employer Institute országos tanúsítványát szerezte meg, ezzel elismerve emberközpontú vállalati kultúráját. A Borsodi Sörgyár anyavállalata, a Molson Coors is kiérdemelte az európai szintű Legjobb Munkáltató elismerést. 

A 2023-ban 50 éves jubileumát ünneplő Borsodi Sörgyár első alkalommal került be a Legjobb Munkáltató díjjal elismert vállalatok közé. A több mint 500 munkavállalót foglalkoztató Borsodi Sörgyár az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított a munkakörnyezet fejlesztésére. munkavállalói jóllétét támogató programokat és új elismerési rendszereket vezetett be, erősítette azon szervezeti kultúráját, melyben az emberek állnak az első helyen. 

„Büszke vagyok rá, hogy olyan kultúrát alakítottunk és fejlesztünk, amelyben értékeljük és tiszteljük az egyediséget, és hiszünk abban, hogy a sokszínűség és a befogadás a kulcsa a sikeres csapatmunka előmozdításának. Támogatjuk a fejlődést biztosító munkakörnyezet létrejöttét és a közösségek fejlődését, melyek mind olyan értékek, amelyek kezdettől fogva beépültek a működésünkbe. Ez az elismerés azonban egyben elköteleződést is jelent számunkra. Nem állunk meg, hanem folyamatosan azon dolgozunk, hogy az egyes területeken még tovább tudjunk fejlődni.” – mondta Zsadányi-Nagy Zsanett, a sörgyár HR igazgatója.

A tanúsítvány elnyerése érdekében egy szigorú és átfogó folyamatban vett részt a sörgyár, amelyet a Top Employers Institute, az emberekkel kapcsolatos gyakorlatok kiválóságát elismerő globális intézmény végzett. Ez a felmérés hat HR területet fed le, amelyek 20 altémát tartalmaznak, köztük az emberekre vonatkozó stratégiát, a munkakörnyezetet, a tehetséggondozást, a tanulást, a sokszínűséget és befogadást, a jóllétet.  Ezen elismerések elnyerése is megmutatja a vállalat a munkavállalókkal szemben mutatott kiváló bánásmódját és tükrözi ambícióját, hogy elsőszámú választássá váljanak fogyasztóik és partnereik számára.

„A különleges idők a legjobbat hozzák ki az emberekből és a szervezetekből. Mi is éppen ennek lehettünk tanúi az idei Top Employer Certification Programme kapcsán, hiszen a díjazottak igazán kivételes teljesítményt nyújtottak. Ezek a munkáltatók mindig is azt mutatták, hogy törődnek munkavállalóik fejlődésével és jóllétével, ezáltal jobbá téve a munka világát. Büszkén jelentjük be és köszöntjük az idei év leginkább embereket előtérbe helyező munkaadóit, a 2023-as Legjobb Munkáltatókat.” – mondta a Top Employers Institute vezérigazgatója, David Plink.

Ebben az évben a Borsodi Sörgyárral együtt 121 ország 2053 vállalata részesült ebben az elismerésben.